Tarieven

Intake geen kosten of
€ 90,00 (indien u bij de intake aangeeft met het programma te willen starten)
60 minuten
Vervolgsessie € 90,00 60 minuten

Vrijblijvende intake

Je kunt vrijblijvend terecht voor een intake. Hierin zullen we je klachten bespreken en je adviseren over vervolgstappen en geschiktheid voor deze benadering. Indien je klachten niet in aanmerking komen voor dit traject, of indien je toch van deelname af ziet, worden geen kosten in rekening gebracht.

Vergoeding Karin Hendriks (Utrecht en Nuenen)

De sessies bij Karin Hendriks worden niet vergoed door verzekeraars.

Vergoeding Nienke Feberwee (Wageningen)

Nienke Feberwee staat ingeschreven bij beroepsvereniging VIV en koepelorganisatie RBCZ. Indien je aanvullend verzekerd bent, komen de kosten bij de meeste verzekeraars in aanmerking voor vergoeding via alternatieve zorg. Omdat polisvoorwaarden per pakket kunnen verschillen, kunnen wij vergoeding niet garanderen. Op de website van VIV vind je meer informatie over vergoeding.

Afspraak annuleren

Afspraken die niet worden nagekomen door de cliënt, dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling door de cliënt te worden afgezegd. Bij het niet afzeggen binnen de hiervoor gestelde termijn, behoudt Emotie als Medicijn zich het recht om 60% van het tarief van de voorgenomen behandeling bij de cliënt in rekening te brengen. Dit geldt ook bij ziekte. De kosten van een geannuleerde afspraak worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Betaling

Aan het eind van de maand zal je per mail een factuur van ons ontvangen. Wij verzoeken je vriendelijk deze binnen 10 dagen te betalen. De zorgverzekeraar zal de vergoeding rechtstreeks aan je uitbetalen indien de behandeling voor vergoeding in aanmerking komt.