Tarieven

Intake geen kosten of
€ 80,00 (indien u bij de intake aangeeft met het programma te willen starten)
60 minuten
Vervolgsessie € 80,00 60 minuten

Vrijblijvende intake

U kunt vrijblijvend terecht voor een intake. Hierin zullen we uw klachten bespreken en zal ik u adviseren over vervolgstappen en geschiktheid voor deze benadering. Indien uw klachten niet in aanmerking komen voor dit programma, of indien u toch van deelname af ziet, worden geen kosten in rekening gebracht.

Vergoeding

Emotie als Medicijn staat ingeschreven bij beroepsvereniging VIV en koepelorganisatie RBCZ. Indien u aanvullend verzekerd bent, komen de kosten in aanmerking voor vergoeding via alternatieve zorg door o.a.: Zilveren Kruis, Avero, FBTO, Interpolis, ProLife, OZF, VGZ, Bewuzt, Promovendum, NationalAademic, Besured, IZZ, Univé, Zekur, UMC, ONVZ, VvAA, PNO, Menzis, CZ, Delta Lloyd, Ohra, De Friesland, De Goudse, Nationale Nederlanden en Kiemer. Omdat polisvoorwaarden per pakket kunnen verschillen, kunnen wij vergoeding niet garanderen. Op de website van VIV vindt u meer informatie over vergoeding.

Afspraak annuleren

Afspraken die niet worden nagekomen door de client, dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling door de cliënt te worden afgezegd. Bij het niet afzeggen binnen de hiervoor gestelde termijn, behoudt de Emotie als Medicijn zich het recht om 60% van het tarief van de voorgenomen behandeling bij de client in rekening te brengen. Dit geldt ook bij ziekte. De kosten van een geannuleerde afspraak worden niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Betaling

Aan het eind van de maand zult u  per mail een factuur van ons ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk deze binnen 10 dagen te betalen. De zorgverzekeraar zal de vergoeding rechtstreeks aan u uitbetalen indien u hiervoor verzekerd bent.