Aandoeningen

Mensen met deze aandoeningen zijn reeds hersteld via deze benadering:

Let op: Deze lijst is bij lange na niet compleet. Dit wordt geïllustreerd door de onderstaande woorden de arts Dr Schubiner:

Na het evalueren van honderden patiënten heb ik mij gerealiseerd dat de symptomen van MBS ongelofelijk uiteenlopen. De hersenen blijken heel creatief. Omdat de hersenen verbonden zijn met elke cel en elke vezel in het lichaam, kan bijna elk denkbaar symptoom plaatsvinden. De hersenen kunnen pijn en verkrampingen produceren van rug, nek, oog, borst, buik, ledematen, bekken en rectale spieren. Ik heb patienten gezien met tintelende, brandende en verdovende gevoelens van de vingers, handen, oren, mond, benen, voeten, tenen en andere gebieden. Ik heb mensen gezien met diarree, frequent urineren en obstipatie. Symptomen zoals duizeligheid, fluiten in de oren, flauwvallen, buiten-het-lichaam ervaringen en zelfs hallucinaties komen voor. Ik zie vaak mensen met vermoeidheid, slapeloosheid, angststoornissen, depressie en posttraumatische stress. De hersenen zijn krachtig genoeg om verlamming te veroorzaken tot op het punt van niet in staat zijn om te lopen, een arm te bewegen, te spreken of te slikken (dit zijn voorbeelden van conversie stoornissen).

Wanneer u chronische lichamelijke klachten heeft en tot nu toe alle behandelingen falen, is het cruciaal om uzelf af te vragen: Zouden mijn klachten veroorzaakt kunnen worden als reactie op geestelijke spanning? Het beantwoorden van de vragen op deze pagina kan hierbij helpen.