Doneren

Het is erg belangrijk dat kennis wordt verspreid over de rol van emoties bij het ontstaan en aanhouden van onbegrepen lichamelijke klachten. Met deze kennis kunnen meer mensen herstellen. De boeken van Emotie als Medicijn zijn daarom gratis beschikbaar. Ik zou het fantastisch vinden als je voor, tijdens of na het lezen een donatie zou willen doen.

Huidige donaties worden besteed aan de 717 euro kosten die zijn gemaakt voor het opmaken van de tekst en het maken van een E-book. Wil je nu een donatie doen? Dat kan door op onderstaand betaalverzoek te klikken. Je mag zelf het bedrag kiezen. Je kunt met elke bank in Nederland betalen.

Open het betaalverzoek

Schenk je donatie

Waarom doneren?

  • Het maken van een boek kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Alle kosten lopen voor beide boeken samen tegen de 3000 euro aan. Met jouw donatie maak je het mogelijk dat de kosten die gemaakt zijn om de boeken goed leesbaar en beschikbaar te maken, worden gedekt.
  • Donaties maken het mogelijk om een papieren oplage te drukken. Met jouw donatie maak je het mogelijk dat iemand anders straks gratis een papieren boek of werkboek in de brievenbus ontvangt.
  • Doordat de donatie vrijwillig is kun je meer of minder schenken, afhankelijk van jouw voorkeur, financiële situatie of mate van waardering.