Contact

Maak nu een afspraak

Update 14-12-2020: Coaching gesprekken mogen doorgang vinden in de praktijk waarbij we 1.5 meter afstand houden. Afspraken via beeldbellen zijn ook mogelijk. 

Je kunt het formulier gebruiken om contact te zoeken.

In welke locatie heb je interesse?

Locatie Utrecht

Emotie als Medicijn Utrecht
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Locatie Wageningen

Emotie als Medicijn Wageningen
Mennonietenweg 8A
6702 AD Wageningen

Route naar de praktijk in Utrecht

De praktijk in Utrecht is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan Niasstraat 1.

Per 1 april 2020 zijn wij binnen Utrecht verhuisd. De nieuwe praktijk is gelegen aan Niasstraat 1 in Lombok, op de hoek van de Vleutenseweg (bedrijfsverzamelgebouw van U offices). Het gebouw is in een U vorm gebouwd met in het midden een groot parkeerterrein. Aan Niasstraat 1 op de hoek van de Vleutenseweg bevindt zich de ingang van U offices. Binnen meld je je bij de receptie. De receptioniste zal je verwijzen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Je behandelaar komt je daar ophalen. 

Kom je lopend of met het openbaar vervoer?

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij, aan de Vleutenseweg, bevindt zich een bushalte (halte Van Koetsveldstraat). Met de bus is het 5 minuten naar Utrecht centraal. 

Kom je met de auto?

Je kunt van maandag t/m vrijdag gratis parkeren op eigen terrein wanneer je navigeert naar Soembawahof. Je rijdt tegen een hek aan waar je je via de intercom meldt bij de receptioniste van U-offices. Deze zal het hek naar de parkeerplaats voor je openen. In de linkerhoek van het parkeerterrein bevindt zich de deur naar binnen, waarna je je meldt bij de receptie. De receptioniste zal je verwijzen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Je behandelaar komt je daar ophalen. Op zaterdag is het eigen parkeerterrein gesloten. Je kunt dan tegen betaling parkeren in de directe omgeving.

Route naar de praktijk in Wageningen

De praktijk in Wageningen is gelegen aan Mennonietenweg 8A. Na binnenkomst kun je plaats nemen in de wachtkamer.

Kom je met het openbaar vervoer?

Het dichtstbijzijnde station is Ede-Wageningen. Vanuit hier kun je een bus nemen naar Wageningen. Je kunt uitstappen bij bushalte Haagsteeg (nog 7 minuten lopen naar de Mennonietenweg). Je kunt ook overstappen bij het busstation in Wageningen, en vervolgens uitstappen bij de Costerweg (nog 2 minuten lopen naar de Mennonietenweg). Vanuit het busstation in Wageningen is het nog 20 minuten lopen naar de praktijk.

Kom je met de auto?

Je kunt gratis parkeren voor de deur. 

Uw therapeut in Utrecht en Wageningen