Contact

Maak nu een afspraak

Update corona virus: heb je een afspraak met mij in de praktijk in Utrecht of Wageningen? Dan vraag ik je om alsjeblieft rekening te houden met een aantal maatregelingen.

Per 1 april 2020 ben ik verhuisd binnen Utrecht. Mijn nieuwe praktijkadres is Niasstraat 1, 3531 WR Utrecht. De praktijkruimte bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw van U offices op de hoek van Niasstraat en Vleutenseweg. Voor gratis parkeren op eigen terrein navigeer je naar Soembawahof (bij het hek even melden via de intercom van U offices). Ik zie je graag in de nieuwe praktijk. Meer informatie vind je in het verhuisbericht.

Je kunt het formulier gebruiken om contact te zoeken.

In welke locatie heeft u interesse?

Locatie Utrecht

Emotie als Medicijn Utrecht
Niasstraat 1
3531 WR Utrecht

Locatie Wageningen

Emotie als Medicijn Wageningen
Mennonietenweg 8A
6702 AD Wageningen

Route naar de praktijk in Utrecht

De praktijk in Utrecht is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan Niasstraat 1.

Per 1 april 2020 ben ik binnen Utrecht verhuisd. Mijn nieuwe praktijk is gelegen aan Niasstraat 1 in Lombok, op de hoek van de Vleutenseweg (bedrijfsverzamelgebouw van U offices). Het gebouw is in een U vorm gebouwd met in het midden een groot parkeerterrein. Aan Niasstraat 1 op de hoek van de Vleutenseweg bevindt zich de ingang van U offices. Binnen meld je je bij de receptie. De receptioniste zal je verwijzen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Ik kom je daar ophalen. 

Kom je lopend of met het openbaar vervoer?

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij, aan de Vleutenseweg, bevindt zich een bushalte (halte Van Koetsveldstraat). Met de bus is het 5 minuten naar Utrecht centraal. 

Kom je met de auto?

Je kunt van maandag t/m vrijdag gratis parkeren op eigen terrein wanneer je navigeert naar Soembawahof. Je rijdt tegen een hek aan waar je je via de intercom meldt bij de receptioniste van U-offices. Deze zal het hek naar de parkeerplaats voor je openen. In de linkerhoek van het parkeerterrein bevindt zich de deur naar binnen, waarna je je meldt bij de receptie. De receptioniste zal u=je verwijzen naar de wachtruimte op de eerste verdieping. Ik kom je daar ophalen. Op zaterdag is het eigen parkeerterrein gesloten. Je kunt dan tegen betaling parkeren in de directe omgeving.

Route naar de praktijk in Wageningen

De praktijk in Wageningen is gelegen aan Mennonietenweg 8A. Na binnenkomst kun je plaats nemen in de wachtkamer.

Kom je met het openbaar vervoer?

Het dichtstbijzijnde station is Ede-Wageningen. Vanuit hier kun je een bus nemen naar Wageningen. Je kunt uitstappen bij bushalte Haagsteeg (nog 7 minuten lopen naar de Mennonietenweg). Je kunt ook overstappen bij het busstation in Wageningen, en vervolgens uitstappen bij de Costerweg (nog 2 minuten lopen naar de Mennonietenweg). Vanuit het busstation in Wageningen is het nog 20 minuten lopen naar de praktijk.

Kom je met de auto?

Je kunt gratis parkeren voor de deur. 

Uw therapeut in Utrecht en Wageningen