Boek en werkboek

Het is erg belangrijk dat kennis wordt verspreid over de rol van emoties bij het ontstaan en aanhouden van onbegrepen lichamelijke klachten. Met deze kennis kunnen meer mensen herstellen. Onderstaande boeken zijn daarom gratis beschikbaar voor iedereen.

Financiering van de boeken

Ik vind het schrijnend dat veel mensen jarenlang met lichamelijke klachten leven door een gebrek aan kennis in de (medische) wereld. Iedereen verdient de juiste kennis om te kunnen herstellen. Ik zie het gratis beschikbaar maken van deze kennis als de meest laagdrempelige manier om mensen te helpen herstellen en kennis verder te verspreiden. Daarom vraag ik geen vaste verkoopprijs, maar bied ik de mogelijkheid om een donatie te doen. Je bent vrij om je waardering voor de boeken uit te drukken in een bedrag dat voor jou passend is.

Wellicht ben je benieuwd naar de kosten die ik maak. Het gaat om:

  • Gemaakte kosten: 1700 euro voor het opmaken van het theorieboek, en het maken van het e-book (klik hier voor de factuur).
  • Doorlopende kosten: drukken en verzenden van de werkboeken (15 euro per stuk).
  • Toekomstige kosten: opmaken van het werkboek, en tekst redactie voor beide boeken (samen ongeveer 2000 euro), drukken van een papieren oplage van het theorieboek (760 euro voor 100 exemplaren).

Wil je een donatie doen? Dat kan via onderstaande knop. Je kunt zelf het bedrag invullen. Een bedrag overmaken kan via elke bank in Nederland. Woon je niet in Nederland? Dan kun je een donatie doen door een bedrag over te maken naar NL47RABO0148924085 t.n.v. Emotie als Medicijn.

Open het betaalverzoek

Schenk je donatie

Het boek

Veel mensen vragen zich af hoe zij kunnen herstellen van aanhoudende pijn zonder medische oorzaak. Het boek Emotie als Medicijn beantwoordt deze vraag. Je kunt lezen hoe verdrongen emoties kunnen leiden tot het ontstaan van lichamelijke pijnklachten die langdurig aanhouden. Tevens bevat dit boek een stapsgewijze aanpak richting herstel. Momenteel is het boek te downloaden als epub of pdf bestand. Bij voldoende donaties laat ik een papieren oplage drukken. Deze boeken zal ik dan net als de werkboeken per post verzenden.

Hieronder vindt je een voorproefje van het boek.

Download het boek Emotie als Medicijn

Download als epub
Download als pdf

Het werkboek

Om je te helpen bij het zetten van praktische stappen richting je herstel is een werkboek beschikbaar. Dit werkboek behoort tot het bovenstaande theorieboek en de hoofdstukken sluiten op elkaar aan. Het werkboek bevat vragen en schrijfoefeningen die gericht zijn op het vergroten van je inzicht en bewustwording op het vlak van emoties die een oorzakelijke rol spelen bij je klachten. Ook helpt het werkboek je om vicieuze cirkels (van angst) die je pijn in stand houden te doorbreken. Hieronder vindt je een voorproefje van het werkboek.

Download het werkboek Emotie als Medicijn

Download als pdf

Een werkboek per post ontvangen?

Wil je graag een werkboek per post ontvangen? Dat kan. In het formulier hieronder kun je je naam, emailadres en postadres invullen. Ik gebruik deze gegevens alleen om een werkboek naar je te verzenden. De kosten van het drukken en verzenden van werkboeken betaal ik uit donaties.