Boek en werkboek

November 2020 komt mijn boek Emotie als Medicijn uit! Het is een boek over de oorzakelijke rol van emoties bij aanhoudende lichamelijke pijn en andere klachten. Aansluitend op het boek zal in november 2020 ook een werkboek beschikbaar zijn. Zowel het boek als het werkboek zullen via deze pagina te downloaden zijn. De boeken zijn gratis, omdat het belangrijk is dat kennis over aanhoudende lichamelijke klachten en emoties voor iedereen toegankelijk is. Wil je graag een mailtje ontvangen zodra beide boeken beschikbaar zijn? Laat dan onderaan deze pagina even je gegevens achter.

Donaties

We zijn gewend om dingen te kopen in ruil voor een vast bedrag dat de verkoper bepaalt. Ik heb besloten om het anders te doen. Ik vraag geen vast bedrag voor deze boeken. Je bent vrij om je dankbaarheid of waardering voor de boeken uit te drukken in een bedrag dat voor jou passend is. Het opmaken en online beschikbaar maken van de boeken heeft veel kosten met zich meegebracht. Deze zal ik nog nader specificeren. Ik zou het fantastisch vinden als je voor, tijdens of na het lezen een donatie zou willen doen. Dat kan via onderstaande knop. Je kunt zelf het bedrag invullen. Een bedrag overmaken kan via elke bank in Nederland. Zo maken we het samen mogelijk dat meer mensen herstellen van onbegrepen (pijn)klachten.

Open het betaalverzoek

Schenk je donatie

Inhoud van het boek

In het theorieboek ga ik o.a. nader in op de volgende onderwerpen:

  • de psychologie van chronische pijn
  • de fysiologie van chronische pijn
  • verdrongen emotie
  • lading uit het verleden
  • karaktereigenschappen
  • voelen en verwerken van emoties
  • vicieuze cirkels van angst
  • start je herstel
  • adviezen aan zorgverleners

Inhoud van het werkboek

Het werkboek sluit aan op de theorie in het theorieboek. Het werkboek bevat vragen en schrijfoefeningen die gericht zijn op het vergroten van inzicht en bewustwording op het vlak van emoties die een oorzakelijke rol spelen bij je klachten. Ook helpt het werkboek je om vicieuze cirkels (van angst) die je pijn in stand houden te doorbreken.

Op de hoogte gehouden worden?

Wil je graag een mailtje ontvangen zodra het boek en werkboek beschikbaar zijn? Vul dan even het onderstaande formulier in, en ik hou je op de hoogte.

Waar heb je interesse in?