Boek en werkboek

Het is erg belangrijk dat kennis wordt verspreid over de rol van emoties bij het ontstaan en aanhouden van onbegrepen lichamelijke klachten. Met deze kennis kunnen meer mensen herstellen. Op deze pagina kun je het boek Emotie als Medicijn  bestellen, evenals het bijbehorende werkboek.

 

 

Bestel hier meteen

Het boek Emotie als Medicijn

Veel mensen vragen zich af hoe zij kunnen herstellen van aanhoudende klachten zonder medische oorzaak. Het boek Emotie als Medicijn beantwoordt deze vraag. Je kunt lezen hoe levenservaringen en verdrongen emoties kunnen leiden tot het ontstaan van lichamelijke klachten die langdurig aanhouden. Tevens bevat dit boek een stapsgewijze aanpak richting herstel. Deze benadering is geschikt voor klachten waarvoor een medische oorzaak uitblijft. Denk aan chronische pijn, vermoeidheid of klachten die blijven aanhouden na een hersenschudding of corona-infectie. Hieronder vind je een voorproefje van het boek.

Het boek Emotie als Medicijn:

  • is een hardcover met 246 pagina´s
  • kost 32 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland
  • kost 38 euro inclusief verzendkosten binnen België

Bestel nu het boek Emotie als Medicijn

Bestel hier meteen

Het werkboek Emotie als Medicijn

Om je te helpen bij het zetten van praktische stappen richting je herstel is een papieren werkboek beschikbaar. Dit werkboek behoort tot het bovenstaande theorieboek en de hoofdstukken sluiten op elkaar aan. Het werkboek bevat vragen en schrijfoefeningen die gericht zijn op het vergroten van je inzicht en bewustwording op het vlak van emoties die een oorzakelijke rol spelen bij je klachten. Ook helpt het werkboek je om vicieuze cirkels (van angst) die je pijn in stand houden te doorbreken. Hieronder vind je een voorproefje van het werkboek.

Het werkboek Emotie als Medicijn:

  • bevat 124 pagina´s gebonden met een ringband
  • kost 23 euro inclusief verzendkosten binnen Nederland
  • kost 29 euro inclusief verzendkosten binnen België

Bestel nu het werkboek Emotie als Medicijn

Bestel hier meteen