Boek en werkboek

Het is erg belangrijk dat kennis wordt verspreid over de rol van emoties bij het ontstaan en aanhouden van onbegrepen lichamelijke klachten. Met deze kennis kunnen meer mensen herstellen. Op deze pagina kun je:

  • Het theorieboek Emotie als Medicijn gratis downloaden als e-book of pdf (financiering door middel van donaties)
  • Het werkboek Emotie als Medicijn bestellen en thuis laten bezorgen

Financiering van e-book Emotie als Medicijn

Ik vind het schrijnend dat veel mensen jarenlang met lichamelijke klachten leven door een gebrek aan kennis in de (medische) wereld. Iedereen verdient de juiste kennis om te kunnen herstellen. Ik zie het gratis beschikbaar maken van deze kennis als de meest laagdrempelige manier om mensen te helpen herstellen en kennis verder te verspreiden. Daarom is mijn volledige theorieboek Emotie als Medicijn gratis te downloaden als ebook en pdf. Ik bied de mogelijkheid om een donatie te doen. Je bent vrij om je waardering voor het boek uit te drukken in een bedrag dat voor jou passend is.

Wellicht ben je benieuwd naar de kosten die ik gemaakt heb om deze kennis beschikbaar te maken. Het gaat om:

  • 1700 euro voor het opmaken van het boek, en het maken van het e-book (klik hier voor de factuur).
  • 2600 euro voor het redigeren van de tweede versie van het boek (klik hier voor de factuur)
  • Toekomstige kosten: opmaken van de tweede versie, vertaling in het Engels

Wil je een donatie doen? Dat kan via onderstaande knop. Je kunt zelf het bedrag invullen. Een bedrag overmaken kan via elke bank in Nederland. Woon je niet in Nederland? Dan kun je een donatie doen door een bedrag over te maken naar NL47RABO0148924085 t.n.v. Emotie als Medicijn.

Open het betaalverzoek

Schenk je donatie

Het boek Emotie als Medicijn

Veel mensen vragen zich af hoe zij kunnen herstellen van aanhoudende pijn zonder medische oorzaak. Het boek Emotie als Medicijn beantwoordt deze vraag. Je kunt lezen hoe verdrongen emoties kunnen leiden tot het ontstaan van lichamelijke pijnklachten die langdurig aanhouden. Tevens bevat dit boek een stapsgewijze aanpak richting herstel. Momenteel is het boek te downloaden als epub of pdf bestand. Hieronder vind je een voorproefje van het boek.

Download het boek Emotie als Medicijn

Download als epub
Download als pdf

Heb je interesse in een papieren versie van het boek?

Wil je graag een mailtje ontvangen zodra de papieren versie van het boek Emotie als Medicijn beschikbaar is? Vul dan even het onderstaande formulier in, en ik hou je op de hoogte. Deze versie van het boek zal in de loop van 2023 te koop zijn via deze site.

Waar heb je interesse in?
Bereken het volgende: 9 plus 1.

Het werkboek Emotie als Medicijn

Om je te helpen bij het zetten van praktische stappen richting je herstel is een papieren werkboek beschikbaar. Dit werkboek behoort tot het bovenstaande theorieboek en de hoofdstukken sluiten op elkaar aan. Het werkboek bevat vragen en schrijfoefeningen die gericht zijn op het vergroten van je inzicht en bewustwording op het vlak van emoties die een oorzakelijke rol spelen bij je klachten. Ook helpt het werkboek je om vicieuze cirkels (van angst) die je pijn in stand houden te doorbreken. Hieronder vind je een voorproefje van het werkboek.

Bestel nu het Werkboek Emotie als Medicijn

Bestel het Werkboek